Правни лица регистрирани во Р.М. за работа со хемикалии

Правни лица регистрирани во Р.М. за работа со хемикалии
 
Р.бр. Име на фирма Седиште Телефонски број Хемикалии Рок на важност 
1 ВЕТПРОМЕТ ДОО  бул. Јане Сандански бр. 43-4/3, Скопје

 +38922432137

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-07-2017
2  АКВА ДЕЈОН ХЕМ ДООЕЛ  ул. 27 бр.1А, с. Илинден, Скопје

 +38922552240

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   08-08-2017
3  СЕТ-УНИОН ДООЕЛ  ул. Поп Богомил бр.10, Скопје

 +38923086401

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-08-2017
4  САН ХЕМИКАЛ М ДООЕЛ  ул. Преска бр.29, Скопје

 +38923090725

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   25-07-2017
5  СКОВИН АД  ул. 15ти Корпус бр.3, Скопје

 +38923145701

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   27-08-2017
6  РАДЕ КОНЧАР- КОНТАКТОРИ И РЕЛЕИ ДОО  бул. 3-та Македонска Бригада бб., Скопје

 +38922401114

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-08-2017
7  ПИ БЛАГОЈ ЃОРЕВ АД  ул. Алексо Демниевски бр.18, Велес

 +38943222273

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   17-09-2017
8  ДПТУ ПЕРОЛИ ДООЕЛ  ул. Благој Ѓорев бр.73/30, Велес

 +38943222717

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   24-09-2017
9  ДТУМ ТИККУРИЛА ДООЕЛ  ул. Перо Наков бб., Скопје

 +38922549050

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   02-10-2017
10  ИНДБУС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО  ул. Перо Наков бр.110, Скопје  +38922551060    04-10-2017
11  ДТУ ВИНКОМ ДОО  ул. Варшавска бр.9А, Скопје

 +38922461144

vinkom@ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-10-2017
12  ДПТУ ШАДОВС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ  ул. Перо Наков бб., Скопје

 +38922551401

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   17-10-2017
13  ТЕХНО АБРАЗИВ ДОО  ул. Јосиф Даскалов бр. 42, Кратово

 +38931488301

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   24-09-2017
14  ТД КАСВЕР-Ц ДООЕЛ  ул. Партизански одреди бр.48, Скопје

 +38922402875

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-10-2017
15  АД ЕМО ОХРИД  ул. населено место без уличен систем, Косел, Охрид

 +38946265889

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-10-2017
16  ХЕМОМАК ПЕСТИЦИДИ ДОО  ул. Башиново село бб, Велес

 +38970239968

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-11-2017
17  МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ  ул. Козле 13а, Скопје

 +38922618651

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   08-11-2017
18  КЕМЕТ ЕЛЕКТРОНИКС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ  ул. Технолошка индустриска развојна зона бр. 1/бб, Илинден, Скопје

 +38925514989

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   14-11-2017
19  КРУШЕВО ЕКСПОРТ ПЕТРЕ И ДР. ДОО  ул. 3-та Македонска бригада бб., Скопје  +38922451551    14-11-2017
20  АСИС ДОО  бул. Авној 26/21, Скопје

 +38923166158

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-11-2017
21  САИТИС ДОО  ул. Индустриска бб, Битола

 +38947242167

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-11-2017
22  АРИНИ ФЕШН ДООЕЛ  ул. Крушевски пат бб., Прилеп  +38948418757    23-11-2017
23  АСПРОМ ДООЕЛ  ул. Партизански одреди бр. 101

 +38923092990

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   27-11-2017
24  БЕРГЛИ ДООЕЛ  ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.42/23, Скопје  +38923229109    27-11-2017
25  ПРОМАКОН ДООЕЛ  ул. Кузман Јосифовски Питу бр.15/1-16, Скопје

 +38923111954

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-11-2017
26  ЕКСТРА МЕИН БОРИС ДООЕЛ  ул. Ѓорче Петров бр.4, Куманово  +38931414155    20-03-2017
27  ЕНЕРГОМАРКЕТ ДОО  ул. Народен фронт бр.19-а, лок.15, Скопје  +38923289610    13-03-2017
28  ПРОСВЕТНО ДЕЛО АД  ул. Димитрие Чуповски бр.15, Скопје

 +38923117255

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-03-2017
29  МИЛЕНИУМ КАМЕЛИЈА И ГОРАН ДОО  ул. Козле 9, бр.23, Скопје

 +38922050730

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-02-2017
30  РЖ ИНСТИТУТ АД  ул. 16-та Македонска бригада бр.18, Скопје

 +38923287818

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-02-2017
31  ДУРОПАЦК АД  ул. Романија бб, Скопје

 +38922551081

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   01-02-2017
32  АТОМЕМ АХМЕТ ДООЕЛ  ул. Петре Ѓеорѓиев бр. 48/2-20, Скопје

 +38922643883

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-01-2017
33  АДА1 ДООЕЛ  ул. Баби 5, Штип  +38932395968    22-06-2017
34  СПЕКТРАС-КО ДОО  ул. Никола Карев 173-21, Скопје  +38922446011    12-07-2018
35  ЦЕМЕНТАРНИЦА УСЈЕ АД  ул. Првомајска бб, Скопје  +38922786500    15-06-2017
36  ПГДТ ЕКСИнГ САШО И ДР ДОО  ул. Јане Сандански бр.7 лок.8, Скопје

 +38922462287

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-06-2017
37  ВУРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ  ул. Борис Трајковски бр.93, Скопје

 +38922728080,

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   18-08-2019
38  МАК-ОПРЕМА ДООЕЛ  бул. Видое Смилевски-Бато бр.2а/лок.8, Скопје 

 +38922430777

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-06-2017
39  ТУРБОТЕХНА-САНЕ НАУМОВСИ ДООЕЛ  ул. Ругер Бошковиќ бр.11-1/15, Скопје

 +38923122434

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-06-2017
40  ДПТТУ ЛАНД-СЕРВИС ДООЕЛ  ул. Мишко Михајловски бр.14А, Скопје

 +38922550157

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-06-2017
41  РАФМАК ДООЕЛ  ул. Зејнел Ајдини 6б, Скопје

 +38922045091

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   12-07-2017
42  КЕНДИ ДООЕЛ  ул. 518 бр.1/2, Скопје

 +38923118140

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   21-10-2018
43  УЛМАК ДООЕЛ  ул. Гиго Михајловски бр. 4/1-30, Скопје  +38923177881    05-07-2017
44  ДПТУ УНИОН АЛФА ДООЕЛ  ул. 11 Октомври бр. 46/2-8, Скопје

 +38923232199

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-06-2017
45  ХГ ТРАДЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ  ул. Благоја Стефановски бр.4А, Скопје

 +38922521089

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-06-2017
46  ПИ-МА-КОМ ДООЕЛ  ул. Марко Орешковиќ бр. 8/2, Скопје  +38970266724    12-07-2017
47  ДПТУ МАРВИМЕКС ДООЕЛ  ул. Атинска бр. 4, Скопје

 +38923067337

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   12-07-2017
48  ЕВРО ТИМ  бул. Јане Сандански 86/1-20, Скопје

 +38922450397

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-05-2017
49  ТОЗ МК  ул. Љубо Здравковски Орлов бр. 18

 +38922450840

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   23-05-2017
50  ИНТЕЛКОМ ДОО ДРАГАН И ДР  ул. 1 бр.8 Индустриска зона Визбегово, Скопје

 +38923225100

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   11-12-2020
51  М.Х.П. СЕАЛ ЕНГИНЕЕРИНГ ДОО  ул. Индустриска зона бб. ЖАЦ, Реон 80, Скопје

 +38923217073

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   10-05-2017
52  ФОРМА ДООЕЛ  ул. Прозорска 13, Куманово  +38931414044    07-05-2017
53  ЕВРОМЕТАЛ ГРУП ДООЕЛ  ул. Сава Ковачевиќ 11/1, Скопје

 +38922743520

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   18-04-2017
54  ХЕМИКС  ул. Кирил и Методиј бб., н. Илинден, Скопје

 +38922571905

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   29-03-2017
55  ДПТУ АКВА ДЕЈОН ПЛУС ДООЕЛ  ул. 27бр.1А, Скопје

 +38922552299

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   23-03-2017
56  УНИФРИГО ДОО  с. Боговиње бб., Тетово

 +38944366702

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-03-2017
57  СА-ЉУ ДООЕЛ  ул. Никола Малешевски бр. 13, Скопје

 +38922535856

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   26-07-2018
58          
59  ИНТЕР ПИНК ДООЕЛ  нас. Пржино 40б, Скопје  +38923239280    28-10-2014
60  МАКОХЕМИЈА  ул. Никола Парапунов бб.

 +38923064240

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-02-2018
61  ФЕНИ ИНДУСТРИ  с.Бозарци бб, Кавадарци

 +38943410434

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-07-2018
62  ВАРУС ДООЕЛ  ул. Скупи бр 15, Скопје

 +38923115122

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-07-2018
63  ВЕТЕРИНАРСТВО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ  ул. Тодор Чангов бр. 93, Скопје

 +38922439391

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-09-2019
64  АЛГИНА ДОО  ул. Јане Сандански бр.26/1-2, Скопје

 +38922403403

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-03-2019
65  МАЈ КОМЕРЦ-ЛЕАР ДООЕЛ  бул. Партизански одреди бр.109/лок 4, Скопје

 +38923063652

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-12-2019
66          
67  АГРОМА ДООЕЛ  ул. Маршал Тито бр. 251, Струмица

 +38970683685

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-07-2019
68  СЕНКЕРАМ АД МАКЕДОНИЈА  ул. Маршал Тито бр. 400, Струмица  +38934344954    06-08-2014
69  ТД АНДОНОВ ДООЕЛ  ул. Пионерска бр. 14, Свети Николе

 +38932440633

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-08-2019
70  ЏАСАС ИНВЕСТМЕНТ ДОО  ул.Перо Наков бр. 110, Скопје

 +38922551060

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-10-2017
71  БИМ АД  Ул.Железничка бр.164, Свети Николе  +38932455377    19-05-2020
72  ИН ЈУР ХЕНДС

 ул.Манчу Матак, бр.36,Скопје

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.    22-05-2020
73  ФУКС МАК ДООЕЛ  Ул.Прашка бр. 23, Скопје

 +38923090309

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-05-2020
74  ДТУ ЛАКШМИ СБ   Ул. Партизански Одреди бр. 7/37, Скопје

 +38922440207

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-05-2020
75  ЕКОФЛЕШ ПРО ДООЕЛ  Ул.Бул. Авној бр. 78-2/5   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  ПРОИЗВОДТСТВО  04-06-2020
76  ИЦЕМАК ДОО  ул. Бојмија бр.8/1-12, Скопје

 +38922463853

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   24-03-2019
77  ОМНИХЕМ-ФАРМ ДОО  ул.2.бр.15, с. Визбегово, Скопје

 +38922655574

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   02-05-2019
78  БЕНТОН-НИ ДООЕЛ  ул. Први Мај бр.4, Куманово

 +38931432581

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-06-2019
79  НЕЛТ СТ ДООЕЛ  Ул. 32 бр. 20, Скопје

 +38922581905

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-04-2020
80  ДРЕАМ МС ДООЕЛ  ул. Шуто Оризари, Скопје      30-10-2014
 81   ДИМКО МИТРЕВ  ул. Димко Најдов бр.94, Велес  +38943234207    19-10-2014
82          
83  ДЕТОНИТ ДООЕЛ  ул. Трска бб 2420, Радовиш  +38932635414    24-11-2014
84  БЦА- ХЕМ  ул. Ѓорче Петров бр.33, Скопје

 +38922031424

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-08-2019
85  ЛЕВИДИА ДООЕЛ  Ул. 29-ти Ноември бр. 4/1-12, Скопје

 +38926147659

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   13-05-2020
86  АДИНГ АД  ул. Новоселски Пат .(ул. 1409 ) бр.11, Скопје

 +38922034800

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-08-2019
87  ХРОМОС ПЕСТИЦИДИ ДОО  н. Драчево, Скопје

 +38923113292

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   27-02-2019
88  КНАУФ РАДИКА АД  ул.8-ми Септември бб., Скопје  +38923235766    01-12-2014
89  ФИЛАНД ДООЕЛ  ул.Авној бр.137, Куманово  +38931417763    15-12-2014
90  ФЛУИД ПРОЕКТ ДОО  Ул. Новоселски пат бб, Скопје

 +38923130143

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   11-03-2019
91  ДЕНТИНА ДООЕЛ  ул. Гоце Делчев бр.9, Струмица

 +38934334400

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-07-2019
92  ЕКО ХЕМ Кристина ДООЕЛ  бул. Војводина бб., Скопје   +38923134451    02-11-2014
93  КИРО ДАНДАРО  ул. Градски Стадион бб, Скопје  +38947237448    04-12-2014
94  БРИЛИЈАНТ ДООЕЛ  ул. Брегалничка 58, Штип

 +38932391319

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   02-02-2020
95  ЛАБОРАТОРИЈА  ул. Партизански Одреди бр.21/2, Скопје

 +38923127210

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-10-2018
96  ХАЈ-ТЕЧ ДОО  Ул. 5 бр. 10, с.Орешани, Зелениково

 +38922785120

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-04-2020
97  УНИ-ХЕМ ХЕМИКАЛИИ  ул. Првомајска бб, Скопје

 +38970275071

unihem.stgmail.com

   22-07-2019
98  ПЕ-КОМ 2 ДООЕЛ  ул.Минисервисна зона Југотранс бб, Струга

 +38970356529

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-12-2019
99          
100          
101  ДОЈРАН СТИЛ  с. Николиќ, Нов Дојран, Дојран

 +38934219201

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   14-07-2019
102  ИНТЕРПЕТ ДООЕЛ  Ул. Македонска Косовска Бригада 20/114, Скопје

 +38922614899

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   02-06-2020
103  РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО  Ул. Св.Кирил и Методиј бр. 13, Скопје

 +38923178030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-06-2020
104          
105          
106  АГРО НОВА  бул. Маркс и Енгелс бр.1, Скопје

 +38923117195

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   18-08-2015
107  ФАРМА-ВЕТ ДООЕЛ  ул. Благоја Талев бр.11, Битола

 +38947208600

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-04-2015
108  ХАРБИН ТРАДЕ  ул. Славеј Планина бр. 200/33, Скопје  +38975410918    26-04-2015
109  ПРИМА ЛЕК ДООЕЛ  ул. 16-та Македонска бригада 4/5, Скопје

 +38923175100

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-09-2015
110  СЦД ЕКО ПРОБИОТИКА ДОО  ул. Војводинска бб., Прилеп

 +38971278288

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-09-2015
111  АГРО КОМЕРЦ 92 ДОО  ул. Индустриска зона север бб., Струмица

 +38934322287

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   14-06-2015
112  РАДОМАК  с. Ржанично бб., Скопје

 +38922563562

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-06-2015

113

 ЕУРОПАП ДОО  ул. Бењамин Мачуковски бр.26, Скопје

 +38922460141

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-06-2015
114  АД ИНДУСТРИСКИ ЛАДИЛНИК  ул. Маршал Тито бб., Тетово  +38944338992    16-09-2015
115  ПРОМЕДИКА  ул. Кирил и Методиј бр. 50, Скопје

 +38923248400

   08-03-2018
116  ФАРМАС МН  ул. Првомајска бб., Скопје  +38922786405    07-06-2015
117  ЕКСТРА МЕИН БОРИС ДООЕЛ  ул. Ѓорче Петров бр.4, Куманово  +38931414155    27-04-2015
118  МЕСЕР ВАРДАР ТЕХНОГАС  ул. Источна индустриска зона бб., Скопје

 +38972205077

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-01-2020
119  АД ЕВРОПА  ул. 808 бр.8, Скопје

 +38923114066

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-03-2015
120  ОФИС ПЛУС ДООЕЛ  ул. Индустрсика бр.4, Скопје

 +389215501

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-05-2020
121  УНИСТИЛ КОМПАНИ  ул. Качанички пат бб, Скопје

 +38922600488

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-04-2015
122  ХРОМАК ЕМИЛ ДООЕЛ  ул. Козјачка бр.26 с. Доброшане, Куманово

 +38931451303

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-04-2020
123  МАКПЕТРОЛ АД  ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 4, Скопје

 +38923112144

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-10-2019
124  ВАБТЕК МЗТ АД  ул. Перо Наков бб., Скопје

 +38922581572

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-06-2016
 125  ПОФИКС ДОО  ул. Деребој бб, Тетово

 +38944800226

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   10-03-2016
126  ФАБРИКА ЗА КФАСЕЦ И АЛКОХОЛ АД  ул. Индустриска зона бб., Битоли

 +38947208380

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-02-2015
127 МАКЕДОНИЈАЛЕК ДООЕЛ  Ул. Боца Иванова, бр.1, Скопје

 +38922614907

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   12-02-2020
128  ЕЛЕКТРОВОДОМОНТ  ул. Момин Поток бб., Скопје

 +38923097077

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-07-2019
129  БУЧИМ ДООЕЛ  ул. Маршал Тито бб, Радовиш

 +38932637007

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-06-2019
130  ХИДРОС ДООЕЛ  ул. Анастас Митрев бр.23-2/2, Скопје

 +38922452140

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   02-05-2019
131  ХЕМИФАРМА ДООЕЛ  Ул. Пецо Божиновски бр. 20, Битола   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.    23-02-2019
132          
133          
134  ЕУРО ХЕМИКАЛ ДООЕЛ  ул. Иван Цанкар бр.2, Скопје

 +38923076781

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   01-12-2016
135  ТДПУ ДЕДЕЕС ДООЕЛ  ул. 11 Октомври бр. 115 б/9, Скопје

 +38923118069

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   01-12-2016
136  ХИДРИТЕРМА ДООЕЛ  ул. во Лола Рибар бр. 65, Куманово  +38931422642    05-12-2016
137  ВЕНКО КОМ ДОО  бул. Јане Сандански бр. 118/1-22  +38922527701    25-11-2016
138  УНИВИГО ДООЕЛ  бул. Јане Сандански бр. 74/19, Скопје  +38922451067    25-11-2016
 139  ГРАФОТЕКС ДОО  ул. Јури Гагарини 55, Скопје  +38923081108    02-11-2016
 140  ЕКО ТЕАМ ДОО  ул. Перо Наков бб., Скопје  +38922581407    14-10-2016
 141  ДПУП ПФЦ ТРАДЕ ДРАГИ И ДР ДОО  ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 18, блок 7, локал 2, Скопје  +38922774196    01-11-2016
 142  КОЛИД С ТЕАМ ДОО  Колешино бб, Струмица

 +38934351030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   14-12-2016
143  ОГНОПРЕВЕНТ ИНЖЕНЕРИНГ  ул. Пролет бр. 39, Скопје

 +38923230203

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   27-12-2016
144  ХИПОКС  ул.Илинденска бр. 6, Виница

 +38933360912

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-12-2016
145  ФОБАС КОМПАНИ ДОО  ул. Источна индустриска зона бб., Скопје

 +38922551791

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-10-2016
146  ДПТ 6 МАЈ ДОО  ул. Коле Неделковски бр. 41, Скопје

 +38923111751

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   03-10-2016
147   ХЕМИЈА КОМЕРЦ ДООЕЛ   ул. Живко Фирфов бр. 42, Велес

 +38943239100

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-10-2016
148  КЛЕВЕР МК ДООЕЛ  ул. Диме Аницин бр. 10, Скопје

 +38923298698

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   03-10-2016
149  БОНЕС ФАРМ ДОО  ул. Ленинова 53/2, Скопје

 +38922036086

   05-09-2016
150  ТЕ ТО АД  ул. Лондонска бб., Скопје

 +38923203800

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-09-2016
151  ИНТЕР КОЗМЕТИК ЛТД ДООЕЛ  ул. Ленинова 53/2, Скопје  +38975440522   05-09-2016
152  РЕНОВА ДПТУ  с. Џепчиште, Тетово

 +38944487300

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   22-07-2016
153  АЛКОС ЕОКС  с. Неготино, Врапчиште, Тетово

 +38970383961

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   09-05-2016
154  ЗОНА ТРИКО  ул. Партизанска бр.3, Виница

 +38933361605

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-04-2016
155  ЕЛЕМ  ул. 11 Октомври бр.9, Скопје

 +38923166758

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   29-06-2016
156  АГРО ЈУНИКОМ ДООЕЛ  ул. Борис Трајковски бр. 302, Скопје

 +38922796881

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-02-2018
157  БЛИК МАК ДОО  ул. 32 бр. 17, н. Илинден, Скопје

 +38923109035

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   14-01-2018
157  ДППУ РОСА ДООЕЛ  ул. Скупи бр. 9-4, Скопје

 +38922602092

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-01-2018
158  ПРОТОТИП ДООЕЛ  ул. Сава Ковачевиќ бр. 47А, Скопје

 +38922786500

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   09-01-2018
159  ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ДОО  ул. Перо Наков бр. 25, Скопје

 +38922580806

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   08-01-2018
160  ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ  ул. Индустриска бр.2, Кавадарци

 +38943520988

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-02-2018
161  МЕТАЛХЕМ ДООЕЛ  ул. Никола Парапунов бр. 25а, Скопје

 +38923062006

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-02-2018
162  МАКОХЕМИЈА АД  ул. НиколаПарапунов бб, Скопје  +38923064240    28-02-2018
163  МЕРКУР ТРЕЈД ДООЕЛ  ул. Питу Гули бр. 47, Битола

 +38947234001

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   06-03-2018
164  ТЕКСТИЛ АД  ул. Перо Наков бр.31, Скопје

 +38922549092

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   25-03-2018
165  ДИКИС-ИД ДООЕЛ  ул. 7-ми Јули бр. 31, Битола

 +38975339914

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   21-05-2018
 166  ШЕНКЕР Шпедиција ДООЕЛ  ул. 36, бб. Илинденска, Скопје

 +38923107650

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-06-2018
167  ДПТУ Фабрика за кабли ФКН Дооел  ул. Индустриска бб., Неготино

 +38943361202

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-06-2018
168  Т.Д.БОДАР Гоце и др. ДОО  ул. Алжирска бр.15, Скопје

 +38923066735

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  15-07-2018
169  ГРУПАЦИЈА Ј&С ДОО  ул. Македнонија бр. 19, Скопје

 +38923226084

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  26-01-2020
170  АКТИВ ГРУП ДОО  ул. Алберт Ајнштајн бр. 4/1, Скопје

 +38978762450

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-07-2018
 171   ИНТЕРЕУРОПА СКОПЈЕ ДОО  бул. Војводина бр.7, Скопје

 +38922465520

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   18-07-2018
172  ВАРУС ДООЕЛ   ул. Скупи бр. 15, Скопје

 +38923115122

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   15-07-2018
173  ХЕМОЛ ДООЕЛ  ул. Камен Мост Визбегово, Скопје  +38922602722  производство  02-07-2018
174  ХРОМОС ПЕСТИЦИДИ ДОО  ул. Даме Груев бб, Скопје  +38922722610  производство  16-07-2018
175  П.И.К.Ко ДООЕЛ  ул. Франклин Рузвелт бр. 5а 2/1, Скопје

 +38923060081

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-08-2018
176  БИОТЕК ДОО  ул. Загребска бр. 28б, Скопје

 +38923110106

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   24-09-2018
177  ТД ММ ХОСПИТАЛ ХИГИЕНА ДООЕЛ  ул. Октомвриска ревулуција бр. 4-1/7, Скопје

 +38923246925

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   17-09-2018
178  ВИТА НОВ-ЗА ДОО  ул. Никола Тесла бр. 14/22

 +38922771254

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   23-09-2018
179  СПЕКТАР КОМЕРЦ ДОО  ул. Мишко Михајловски бр.9, Скопје

 +38922770505

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   09-10-2018
180   АГРОХЕМИЈА ДООЕЛ  ул. Франклин Рузвелт бр. 22, Скопје

 +38923297840

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   03-10-2018
181  БАЛКАНСКА МЛЕКАРА ДООЕЛ  ул. 34 бр.13 Илинден, Скопје

 +38922531000

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-10-2018
182  БИО- ПЕРФЕКТ ДООЕЛ  ул. Солунска бр.151, Битола

 +38947610212

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-10-2018
183  ДПТУ КОЛА ДООЕЛ  ул. Качанички пат бр. 254, Скопје

 +38922656770

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-10-2018
184  КОМПАНИЈА ВЕЛКОСКИ ДОО  ул.Борис Трајковски бр. 212, Скопје

 +38922464902

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   07-10-2018
185  ЦЕНТРО- ФРУТА ДООЕЛ  ул. Кочански пат бб., Виница

 +38933362507

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   02-10-2018
186   ХРОМОС ПЕСТИЦИДИ ДОО  ул. Даме Груев бб, Скопје  +38922722610 Производство  01-07-2018
187  ОКТА- РАФИНЕРИЈА АД  с.Миладинови, Скопје

 +38922532000

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   11-12-2018
188  ГАЛЕНИУС ФАРМ ДОО  ул. 6 бр.35, Трубарево, Скопје

 +38922580895

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   28-01-2019
189  МАГАН-МАК ДОО  ул. Орце Николов бр. 71, Скопје

 +38923216147

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   11-02-2019
190  ПРИМАТЕКС Бранка ДООЕЛ  ул. Благоја Стефковски бб, Скопје

 +38922401106

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  11-02-2019
191  ТИР ДООЕЛ  ул. Методиј Андонов Ченто бр. 13, Скопје

 +38922535363

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-02-2019
192  ЏОНСОН МЕТИ ДООЕЛ  ул. Технолошко индустриска пазвојна зона Бунарџик, Скопје

 +38923251301

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-03-2019
193  ИНТЕР- ХЕМ ДООЕЛ  ул. Партизански Одреди бр. 64А, Скопје

 +38923062300

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  03-03-2019
194  ДПУ ПЛАМ-2  ул. Маршал Тито бр. 90, Струмица

 +38934327419

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  12-03-2019
195  АЦЕЛОРМИТТАЛ СКОПЈЕ (ЦРМ) АД  ул. 16та Македонска бригада бр. 18, Скопје  +38923243900    19-03-2019
196  ИЦЕМАК ДОО  ул. Бојмија бр. 8/1-12, Скопје  +38926151415    24-03-2019
 197  ЕКСПЛОТЕЦ МАЦ ДОО  ул. Коста Веселинов Бр. 5/1-2, Скопје

 +38922466001

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   31-03-2019
198  ЕКОХЕМ ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ  ул. Лука Геров бр. 71/а, Скопје

 +38970221765

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   23-04-2019
199  ФАКОМ АД  ул. Александар Македонски бр.18, Скопје

 +38925513100

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   23-04-2019
200  НУТРИМА ДООЕЛ  ул. Петар Попарсов бр. 19-1/11, Скопје

 +38970317985

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-05-2019
201  АТЛАНТИЦ ТРАДЕ ДОО  ул. Шар Планина бб, Скопје

 +38923171178

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-05-2019
202  БИ-ЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ  ул. Илјо Шопов бр. 92, Струмица

 +38934344615

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   19-05-2019
203  ПРОМИС ДООЕЛ  ул. Фјодор Достоевски бр. 46А, Скопје

 +38922600180

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-05-2019
204  ГРУПАЦИЈА ЕКО ХЕМИЈА ДОО  ул. Гвадалахара бр.16, Скопје

 +38970344915

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   29-05-2019
205  КОРОНА ДУШКО ДООЕЛ  ул. Првомајска бр. 10, Неготино

 +38943362344

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   29-05-2019
206  ХЕМИФАРМА ДООЕЛ  ул. Пецо Божиновски бр.20, Битола

 +38970207174

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   30-05-2019
207  АЛКАЛОИД АД  ул. Западна Индустриска Зона, Скопје  +38923104000    29-05-2019
208  АЛКАЛОИД АД  ул. Западна Индустриска Зона, Скопје  +38923104000  Производство  29-05-2019
209  Печатница ЕВРОПА 92 ДООЕЛ  ул. Крижевска бр. 52, Кочани

 +38933279333

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-06-2019
210  ГОЕ ЕВРОПА ДОО  ул. Гоце Делчев бр.34, Штип

 +38978411257

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   04-06-2019
 211   АЛКАЛОИД АД ФХКИ  ул. Партизански одреди бр.98-А, Скопје  +38923104000  Производство 04-06-2019
212  К.Н.Л. СИСТЕМИ ДООЕЛ  ул. Иван Тургрњев бб, Скопје

 +38922468464

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  11-06-2019
213  КУБИС МЕДИКАЛ ДООЕЛ  ул. Првомајска бб, Скопје

 +38922744420

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   09-06-2019
214  АЛКАЛОИД АД ФХКИ  ул. Партизански одреди  бр. 98-А, Скопје  +38923104000    16-06-2019
215   САЛВУС ДООЕЛ СКОПЈЕ  ул. Никола Парапунов бр.41, Скопје

 +38923079585

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  14-07-2019 
216  ТОТАЛ ПЛУС ЛОГИСТИК ДООЕЛ Ул. Качанички пат бр. 254, Скопје

 +38922656770

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  30-06-2019
217   ПОПЕ КОМПАНИ ДОО  ул. Јане Сандански бр. 11/4-9, Скопје

 +38923228893

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   17-01-2019
218   Л.А. ХЕМИЈА   ул. Новоселски пат бб, Скопје

 +38922034861

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   16-01-2019
219 ГЕБРУДЕР ВАЈС ДООЕЛ ул. 24, бр. 39 нас. Илинден, Скопје

 +38922580870

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  06-12-2017
220 ТАНИДА-ХИТ ДООЕЛ ул. Христијан Карпош бр.18, Штип

+38932386177

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   26-12-2017
221 СИРКА ДООЕЛ ул. Качанички Пат бб, Скопје

 +38975245234

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  06-12-2017
222 ТД БМ-КОЛОР ДОО ул. Благоја Стефковски бр.8, Скопје

+38978250697

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  06-12-2017
223 АВТ-ИНТЕРНАТИОНАЛ ДООЕЛ ул. бул. Војводина бр. 4, Скопје

+38922462090

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  06-12-2017
224 СЕМИ ДООЕЛ ул. Бул. Александар Македонски бб, Радовиш

+38932630040

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  03-12-2017
225 МАКСИМА Охрид Дооел  ул. Туристичка бб, Охрид

+38946264477

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  20-08-2019
226  СВИС МЕТОД   с. Чегране, Гостивар

 +38942221434

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  15-08-2019
227  ПРО ЗДЕНКА КАБЛИ ДОО  ул. Маршал Тито бр.8

+38943361250

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  04-08-2019
228  РУЕН ИНОКС Автомобиле ДОО  ул.Тодосија Паунов бр.32 , Кочани

+38933270960

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  29-08-2019
229 АБАТЕНС  ДООЕЛ  ул. Ѓошо Органџиев, бр. 33, Велес

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  28-10-2019
230  НЕО- МЕД ХЕАЛТХ ДООЕЛ  ул. Петар Драганов бр. 15, Скопје

+38923061146

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  21-11-2019
231 ФАРМА ТРЕЈД ДООЕЛ ул. Антон Попов бр.1/1-3 Скопје

+38923298782

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  05-12-2019
232 ОСКАР БЕБЕ ДОО ул. Перо Наков бр.31 Скопје

+38922549942

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  15-12-2019
           
233   АМБРЕЛА КОРПОРАЦИЈА ДОО  ул. Коцо Рацин бр. 14/3 Скопје

 +38923230942

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  15-12-2019 
           
234 ККШ ТЕКСТИЛ ДОО ул.Индустриска Зона Македонка бр.65 , Штип

+38932399039

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  09-12-2019
235 ИНТЕР-ХЕМ ДООЕЛ ул. Партизански одреди бр.64 А, Скопје

+38923062300

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПРОИЗВОДСТВО 18-12-2019
236 ИНКОМА ДОО ул. ДТЦ Мавровка бр. лам ц-5/1,Скопје

+389232969357

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  22-12-2019
237   ЦЛИМАМИО ДООЕЛ  ул. Даме Груев бр. 1/4-15 Скопје

 +38926155234

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20.01.2019
238  МАКОТЕХНА ДООЕЛ  Ул. Новачки пат,бр.1,Битола   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  ПРОИЗВОДСТВО  23.02.2019
239  ДООЕЛ ХЕМИФАРМА БИТОЛА  ул. Пецо Божиновски, бр.20, Битола

 

 ПРОИЗВОДСТВО  30-05-2019
 230  АЏИБАДЕМ СИСТИНА МЕДИКАЛ КОМПАНИ ДОО  ул.7, бр. 47, Илинден, Скопје

 +38923099614

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   11-03-2019
231   ЈАГЈЕМЕЗЛЕР ДООЕЛ  ул.Индустриска зона Македонка бр. 10, Штип

 +38932383581

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   26-02-2019
 232  РОНТИС ДООЕЛ  ул.насе.место без уличен систем, бб, Велес

 +38943212577

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   27-02-2019
233   СТ-КОМПАНИ ДООЕЛ  ул. 1 бр.71, Скопје

 +38922545790

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 12-02-2020

 

234   СИСТИНА ФАРМАЦИЈА ДООЕЛ  ул.Скупи бр.3А, Скопје  +38923099614    11-02-2020
235   ОСКАР БЕБЕ ДОО  ул. Перо Наков бр.31, Скопје      15-12-2019
236   ДПТУ ИВО ДООЕЛ  ул. Климент Охридски бб, Струмица

 +38934331454

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   20-04-2020
237   ДПТУ ЕЛЕКТРО ШАРРИ ДООЕЛ  Ул.101, бб, с. Требош, Желино

 +38944368750

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   11-05-2020
238   ДППУ ОФИС ПЛУС ДООЕЛ  Ул. Индустриска бр. 4,Скопје

 +3892445455

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   05-05-2020
239   АНДРОСФАРМ ОХРИД ДОО  Ул. 15 Корпус бб, Охрид

 +38946261965

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   14-05-2020
240   РУДИНЕ ММ ДОО  УЛ.Лазар Личеновски бб  Скопје

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

02/243300

   30.10.2020
241   АД ИНДУСТРИСКИ ЛАДИЛНИК

 ул.Маршал Тито бр.130

Тетово

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

044/335614

   30.10.2020
242   ВАТЕКС АД 

 ул.Вардарска бр.50

Велес

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

043/234455

   01.10.2015
243   МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ

 ул.Козле бр.13а

Скопје

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

022618651

   07.09.2020
244   АЦЕРОЛ МИТТАЛ СКОПЈЕ (ЦРМ)  ул.16-та Македонска Бригада бр.18-Гази Баба Скопје

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

023243900

   30.10.2020
 245  ФАБРИКА ЗА КВАСЕЦ И АЛКОХОЛ АД  ул.Индустриска Зона бб  Битола

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

047/239433

   04.10.2020
246   ФАРМА-ВЕТ ДООЕЛ

 ул.Борка Талев бр.11 

Битола

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

047/208600

   05.05.2020
 247  ЕУРОПАП ДОО

 ул.Вењамин Мачуковски бр.26

Скопје

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

02/2460141

   04.09.2020
24
   
   
 РИК ЕКСПОРТ-ИМПОРТ Кире Донев ДОО

 ул.Булевар 1-Ви Мај бр.13 

Битола

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

047/242828

   04.10.2020
249 ПЛАНТ МЕДИКА ДООЕЛ 

ул.Миле Кипра бр.40 Куманово

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

031/550-911

  01.02.2021
250   ДАУТИ КОМЕРЦ АД  ул.1723 бр.20 Сарај-Скопје

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

02/2 550-124

   01.02.2021
251 СИЛПЕН СТ ДООЕЛ

ул. Крива Река

Кратово

    01.02.2021
251 КРОМБЕРТ И ШУБЕРТ  ДООЕЛ

ул.А Индустриска зона  бб

Жабени-Битола

    23.12.2020
252 ВИСТЕОН ЕЛЕКТРОНИКС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

ул.Бунарџик,ТИРЗ-Илинден-Скопје

    21.12.2020
253 РУДНИК САСА ДОО

ул. Рударска бр.28 Македонска Каменица

    28.12.2020
254 ПИВАРА СКОПЈЕ АД

ул.808 бр.12 - Гази Баба, Скопје 

    15.12.2020
255 АГРАР-КО ДООЕЛ

ул. Штипски пат бр.бб Кочани

    28.12.2020
256 КРОНОМАК ДООЕЛ 

ул. Киро Глигоров бр.3 Скопје

    01.12.2020
257 ФУНГИ ФЛОРА ДООЕЛ

с. Ораовица Радовиш

    21.12.2020
258 ТГС ТЕХНИЧКИ ГАСОВИ СКОПЈЕ АД

ул. Ацо Шопов бр.80 Ѓорче Петров, Скопје

    21.12.2020
259 ВАЈОМАГ ДОО

ул. 1 бр.161-А Петровец, Скопје

    21.12.2020
260 ТИМ ПОИНТ ДООЕЛ

ул. Мајка Тереза бр.7 - Центар, Скопје

    21.12.2020
261 КАМ ДОО

ул. Индустриска бр. бб Скопје

    23.12.2020